Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن زاده از پرداخت نشدن پاداش قهرمانی در رقابت های آسیایی گلایه دارد.

طرفداری- علی‌اصغر حسن‌زاده درباره حضور تیم ملی فوتسال در تورنمنت اسلواکی و اردوی تیم ملی پیش از این مسابقات اظهار داشت:

پس از جام ملت‌های آسیا این اولین اردویی است که من حضور دارم و بچه‌ها شرایط خوبی دارند. همه بازیکنان از دل لیگ آمده‌اند و در شرایط مسابقه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظرم دیدار با روسیه و اسلواکی هم کمک زیادی به تیم ملی خواهد کرد تا بچه‌ها هم به هماهنگی برسند و هم بازیکنان جوان‌تر تجربه کسب کنند.

وی در مورد اینکه با توجه به لغو دیدار با برزیل و تورنمنت قزاقستان آیا دیدار با اسلواکی و روسیه می‌تواند کمبود بازی‌های دوستانه را جبران کند،‌ تصریح کرد:

بازی‌های دوستانه با توجه به اینکه امسال بازی رسمی نداشتیم، می‌تواند به بازیکنان جوان‌ و همه بچه‌ها کمک کند. به طور کلی باز‌ی‌ با تیم‌های پُر قدرت دنیا به هماهنگی بازیکنان کمک خواهد کرد.

به نقل از فارس، کاپیتان تیم ملی فوتسال کشورمان درباره کسب عنوان مرد سال فوتسال آسیا برای چهارمین بار گفت:

خدا را شکر می‌کنم بعد از اینکه یک سال فوق‌العاده را با بچه‌ها پشت سر گذاشتم و قهرمانی آسیا با تیم ملی و قهرمانی در باشگاه‌های آسیا را با مس سونگون جشن گرفتم،‌ توانستم این عنوان را برای چهارمین بار به دست بیاورم. از همه بچه‌ها تشکر می‌کنم که کمک کردند تا به این مقام برسم. این جایزه متعلق به تک تک بچه‌های تیم است و من به نمایندگی از آنها این عنوان را کسب کردم. این مقام ملی است و افتخارش برای تمام مردم ایران است که پرچم کشورمان به اهتزاز در می‌آید.

«نزدیک به یک سال از قهرمانی ایران در آسیا می‌گذرد، اما هنوز پاداش بازیکنان تیم ملی پرداخت نشده است، آیا به عنوان کاپیتان تیم ملی صحبتی در این خصوص انجام داده‌اید؟» حسن‌زاده در واکنش به این پرسش گفت:

همان‌طور که گفتم پس از مسابقات قهرمانی آسیا این اولین اردویی است که من شرکت کردم و در همان ابتدا هم با محمد ناظم‌الشریعه، سرمربی تیم ملی فوتبال و مسئولین تیم در این مورد صحبت کردم. به نظرم واقعاً این اتفاق خوب نیست. ما سال گذشته قهرمان شدیم و پاداش هم مبلغ زیادی نبود که پرداخت آن تا الان طول بکشد. امیدوارم این پرداخت‌ها زودتر انجام شود. آن‌طور هم که وعده داده‌اند قرار است به زودی پاداش‌ها پرداخت شود. به نظرم خیلی جالب نیست بعد از قهرمانی در آسیا و زحمتی که اعضای تیم کشیدند خیلی حرف از پاداش بزنیم. بچه‌ها اصلاً به خاطر پاداش بازی نکردند و فقط به کسب خاطر افتخار و پیراهن مقدس تیم ملی بازی می‌کنند و اصلاً نگاه مالی ندارند، اما بعد از قهرمانی همه انتظار دارند همان‌طور که به فوتبال رسیدگی می‌شود به این رشته هم رسیدگی شود. ما خودمان هم قبول داریم فوتبال و فوتسال قابل مقایسه نیستند، ولی  اینکه بعد از قهرمانی پاداش‌ها تا الان پرداخت نشود خیلی جالب نیست.

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۸۷۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیگ‌برتر فوتسال ایران در حال پوست‌اندازی است

دو مربی شاغل در لیگ‌برتر فوتسال ایران معتقدند هر ساله تعدادی بازیکن جوان به لیگ اضافه می‌شوند که با استقبال تیم‌ها و بها دادن مربیان، زمینه‌های رشد آنها فراهم می‌شود تا روح تازه‌ای را به لیگ‌برترمان هدیه کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بیست‌وپنجمین دوره لیگ‌برتر فوتسال آقایان از مرداد ماه سال ۱۴۰۲ با حضور ۱۴ تیم آغاز شد و با برنامه‌ریزی خوب فدراسیون در اسفند ماه همان سال بدون وقفه‌ای به پایان رسید. تیم فوتسال گیتی‌پسند که محمد کشاورز سکان‌دار آن بود موفق شد با یک باخت و یک تساوی و با ۷۳ امتیاز با اختلاف چند هفته زودتر قهرمان لیگ‌برتر شود، مس‌سونگون و گهر زمین سیرجان به‌ترتیب با ۵۴ و ۵۰ امتیاز در رده‌های دوم و سوم جدول قرار گرفتند.

مقاومت البرز و حافظ ساری موفق به مقاومت در برابر دیگر تیم‌ها و حفظ جایگاه خود نشده و از دور رقابت‌ها کنار رفتند. محمدحسین درخشانی بازیکن گیتی‌پسند با ۲۳ گل عنوان آقای‌گل لیگ‌برتر را از آن خود کرد در صورتی که در لیگ گذشته مهدی جاوید بازیکن مس‌سونگون با ۳۷ گل با اختلاف زیاد آقای‌گل لیگ‌برتر شد.

لیگ‌برتر فوتسال ایران جز پنج لیگ برتر دنیا است

محمد کشاورز، سرمربی تیم فوتسال گیتی‌پسند در خصوص شرایط لیگ‌برتر فوتسال ایران به خبرنگار ایمنا می‌گوید: لیگ‌برتر فوتسال ایران جزو پنج لیگ برتر دنیا است، سطح لیگ کشورمان را بسیار خوب ارزیابی می‌کنم که هر سال روند رو به‌رشدی را طی می‌کند. لیگ برتر فوتسال ایران جزو لیگ‌هایی است که بازیکنان خوبی در آن حضور دارند و در مجموع لیگ سختی داریم.

وی می‌افزاید: فوتسال ما همیشه فراتر از آسیا بوده است و همیشه در رنکینگ جایگاه خوبی داریم. فکر می‌کنم نگاه و نظر فوتسال جهان به فوتسال ایران نگاهی ویژه است و این نشان از قدرت فوتسال ما است که جزو تیم‌های تراز اول دنیا قرار گرفته‌ایم.

سرمربی تیم فوتسال گیتی‌پسند تصریح می‌کند: هرساله تعدادی جوان جدید به لیگ ما اضافه می‌شوند، اکثر تیم‌ها از حضور جوانان در ترکیب‌شان استقبال می‌کنند و از نظر من اضافه شدن جوانان به لیگ اتفاق عادی است، این اتفاق را مثبت ارزیابی می‌کنم چرا که به‌طور کلی جوانان آینده‌ساز فوتسال ما هستند و باید کم‌کم خودشان را جایگزین بزرگ‌ترها کنند.

داوران؛ قشر مظلوم ورزش

وی عنوان می‌کند: همیشه اعتقاد داشتم داوران، قشر مظلومی هستند چرا که به داوری ما آنگونه که شایسته است توجه نمی‌شود. امکانات بهتری را باید در اختیار داوران قرار دهند که داوران ما با خیال راحت‌تری بتوانند قضاوت کنند، اما به داوری ما آنگونه که شایسته است بها داده نمی‌شود.

کشاورز ادامه می‌دهد: شرایط داوری ما خوب است، اما تا عالی شدن فاصله دارد. می‌توانیم «VAR» را به فوتسال بیاوریم و این موضوع برای فوتسال پیچیده نیست، به‌دلیل قانون‌های متفاوت فوتسال از فوتبال می‌توانیم با یک سیستم وطنی حتی این امکان را برای داوران فراهم کنیم. سراسر دنیا در حال استفاده از «VAR» هستند، در مسابقات آسیایی و ملی نیز شاهد این موضوع هستیم.

سرمربی تیم گیتی‌پسند خاطرنشان می‌کند: جذابیت لیگ به رفت و برگشت داشتن است چرا که می‌تواند شور و نشاط فوتسال را به همه کشور انتقال دهد.

شاهد تغییر نسل در فوتسال هستیم

حمید بی‌غم، سرمربی تیم فوتسال مس‌سونگون در رابطه با سطح لیگ فوتسال ایران به خبرنگار ایمنا می‌گوید: با توجه به اینکه بازیکن‌های جوان و خوبی در حال ورود به لیگ فوتسال هستند شاهد تغییر نسل هستیم در مقابل مربیان نیز به این بازیکنان جوان بها می‌دهند که موجب تغییر سطح لیگ ایران شده است.

وی می‌افزاید: اکنون نمی‌توان در مورد نتایج بازی‌های خارج از خانه از پیش‌بینی کرد. امیدوارم با حضور تماشاگران و بازی‌های جوانمردانه شاهد رشد و شکوفایی فوتسال شویم. در مجموع به دلیل حضور جام جهانی نیز می‌توانیم شاهد رشد چشمگیر سطح فوتسال ایران نسبت به گذشته باشیم.

سرمربی تیم فوتسال مس‌سونگون بیان می‌کند: جوان‌گرایی توسط ۱۴ تیم حاضر در لیگ‌برتر انجام می‌شود، اما این موضوع در تیم‌های مختلف متفاوت است چرا که تیم‌هایی که در کورس قهرمانی حاضر هستند از جوانانی استفاده می‌کنند که تجربه یک الی دو سال حضور در لیگ‌برتر را داشته باشند. برخی تیم‌ها هم از جوانان کم‌تجربه‌تر و گمنام استفاده می‌کنند. از نظر من هر دو تفکر ارزشمند است و موجب پیشرفت فوتسال کشورمان می‌شود. به‌خصوص که ما در زمان تغییر نسل هستیم و امیدوارم این جوانان خیلی سریع‌تر تجربه کسب کنند و لیگ فوتسال کشورمان را بسیار پویاتر و زیباتر کنند.

وی تصریح می‌کند: داوری‌ها خوب است، اما دو بحث در داوری‌ها دیده می‌شود، موضوع اول تفاوت در داوری‌ها است یعنی برخی از داوران بسیار سخت‌گیرانه خطا می‌گیرند و برخی خیر؛ این تفاوت موجب می‌شود بازیکنان گمراه شوند. داوری‌ها باید در حد هم برسد و نزدیک به هم باشد تا بازیکنان نیز بدانند چگونه باید بازی کنند. موضوع دوم حذف مدیریت بازی است چرا که این موضوع را در بازی‌های آسیایی و جام‌جهانی نمی‌بینیم و چیزی که قانون معین کرده است، اجرا می‌شود و شرایط به آن صورت زیباتر است.

نیازمند کنترل هرج‌ومرج نیمکت‌ها هستیم

بی‌غم ادامه می‌دهد: باید بتوانیم با شرایط مختلف نیمکت‌ها را کنترل کنیم تا از هرج‌ومرجی که برخی از تیم‌ها به‌وجود می‌آورند جلوگیری کنیم چرا که فوتسال ما در سطحی قرار گرفته است که این رفتارها شایسته نیست.

وی تشریح می‌کند: بزرگ‌ترین کمبود ما در لیگ فوتسال نظارت، مدارا کردن یا مدیریت است. برخی موضوعات در شأن فوتسال ما نیست و نمی‌دانم کی قرار است به‌جای این اعتراضات، مباحث فنی نتیجه را رقم بزند.

سرمربی تیم فوتسال مس‌سونگون در خصوص شرایط تیم‌ملی فوتسال عنوان می‌کند: چندین سال است که استعدادهای زیادی به‌علاوه مربیان بسیار خوبی را داریم، اما برگزاری اردوهای منظمی در طول سال نداریم و این موضوع به تیم‌ملی کشورمان ضربه می‌زند. مسابقات تدارکاتی‌مان کم است و اگر هم وجود دارد بسیار نزدیک بهم و به تایم برگزاری مسابقات است. اگر این اردوها در طول سال پخش شود، به‌نظر می‌توان بازدهی بهتری را انتظار داشت.

وی خاطرنشان می‌کند: ضعف بزرگی است که در طول سال بازیکنان تیم‌ملی را رها می‌کنیم و سپس در یک بازه زمانی بسیار کوتاه جمع می‌کنیم و شرایط فشرده‌ای را برای‌شان رقم می‌زنیم.

به گزارش ایمنا، حضور بازیکنان جوان در کنار بازیکنان باتجربه و قدیمی تیم‌ها موجب آینده‌سازی لیگ و تیم‌ملی کشورمان است. اگر کمی بیشتر به فوتسال بها داده شود و با ارتقا سیستم‌های داوری و دیگر امکانات این رشته، می‌توانیم در رده‌های بالاتر در دنیا قرار گیریم.

کد خبر 747341

دیگر خبرها

  • خط‌و‌نشان ستاره رئال برای بایرن با ویدئوی کوبی برایانت
  • رقابت کشتی آزاد و فوتسال ایران برای تاجگذاری در قاره آسیا
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین
  • بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی فوتسال بانوان مشخص شدند
  • پاداش برای تیم هاکی بانوان در صورت کسب سکو قهرمانی آسیا
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • حسن رنگرز: دعوت نشدن چند کشتی گیر به اردو؟ انتظارات را برآورده نکردند
  • استقبال از تیم فوتسال افغانستان + فیلم
  • دلایل دعوت نشدن چند کشتی گیر به اردو/ انتظارات را برآورده نکردند
  • لیگ‌برتر فوتسال ایران در حال پوست‌اندازی است